Sponsoren gezocht!

Sponsoren gezocht!

De Schutsemarkt wordt elk jaar op de tweede zaterdag in juni georganiseerd langs het Pekelderdiep in Nieuwe Pekela. De markt bestaat uit minimaal 70 kramen en trekt jaarlijks ongeveer 7500 bezoekers!

Voor een aantrekkelijke markt huren wij o.a. (plaatselijke) verenigingen of bands in, die dan met hun sportieve, culturele of muzikale talenten op onze markt aanwezig zijn. Daarnaast organiseren we verschillende activiteiten op en rond de jaarmarkt voor onze jongste bezoekers. Om dit te kunnen blijven verwezenlijken, vragen we (lokale) ondernemers om een financiële bijdrage.

Als eventuele tegenprestatie kunnen wij reclame uitingen op onze website en Facebook pagina plaatsen en mag uw bedrijf met reclame uitingen op de markt staan.

We hopen dat u met uw bedrijf wilt bijdragen aan het doen slagen van De Schutsemarkt, editie 2023, en zijn natuurlijk altijd bereid om persoonlijk over verdere invulling te praten. Stuurt u daarvoor gerust een bericht aan onze penningmeester, Janny Ham, via info@schutsemarkt.nl, dan wordt er contact met u opgenomen.