Informatie voor standhouders

Onze markt biedt veel mogelijkheden voor u als ondernemer, vereniging of stichting om uw naamsbekendheid te vergroten of te laten zien welke producten of diensten u biedt. Dit kan door middel van de verkoop of advisering van uw producten en/of diensten, promotie van een vereniging/stichting ten behoeve van ledenwerving of gewoon het ‘spekken van de (club)kas’ door het organiseren van gezellige spellen. De markt is voor de inwoners van Nieuwe Pekela en omgeving een uitgelezen moment om met u in contact te komen.

Net als in winkelcentra zult ook u niet als enige in uw branche of categorie uw product verkopen tijdens de markt. Het betekent niet overal één van, maar een gezond evenwicht per categorie in verhouding tot de markt. Een gezonde concurrentie is dus ook op onze jaarmarkt een normaal verschijnsel.

Naast onze site gebruiken we diverse media om onze jaarmarkt aan te prijzen. Hiermee tracht de stichting zo groot mogelijk marktpubliek te attenderen op onze jaarmarkt:

Standgeld tarieven 2020:

Wenst u een kraam dan betaalt u per kraam incl. de 4 meter waarop deze voor u wordt geplaatst € 44,99.

Heeft u zelf een kraam dan betaald u € 5,50 per meter. Hierover betaald u geen btw.

Heeft u interesse of vragen die u niet beantwoord krijgt op onze site? U kunt bellen met onze marktmeester mevr. Henny Tiktak-Nienhuis op (0597) 646147 of u kunt gebruikmaken van  het inschrijfformulier.

We hopen we u te begroeten op de Schutsemarkt!

Attentie!! Heeft u zich ingeschreven maar heeft u minimaal 1 week voorafgaand aan de markt nog geen bevestiging incl. factuur ontvangen neem dan even contact op met de stichting via info@schutsemarkt.nl of 0597-646147. Wellicht is uw inschrijving dan niet in goede orde ontvangen.

Een Sitedrive.nl Website